Free Sun Solar logo
InstallQ aantoonbaar beter
CONTACT 
Betrouwbaar besparingsadvies
Gratis inspectie
Heldere offerte
Snelle levering en installatie
Solide garanties

Zonnepanelen Steenwijk

Wil je zonnepanelen in Steenwijk? Denk dan eens aan Free Sun Solar, wij zijn gevestigd in de provincie Friesland in het dorp Workum en dus op rijafstand om jouw woning te voorzien van zonnepanelen. Steenwijk is gelegen in een van de groenste gemeentes van Nederland qua natuur, maar er wordt ook steeds meer groene energie opgewekt doormiddel van zonnepanelen. De daken in Steenwijk zijn zeer geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Waar veel andere plaatsen in de gemeente rekening moeten houden met een beschermd stads- of dorpsgezicht heeft Steenwijk hier niet mee te maken. Dit betekent dat er geen vergunning nodig is voor het plaatsen van zonnepanelen in Steenwijk. De stap naar een groene energie is dan ook zo gemaakt! Dus wil jij Steenwijk helpen in het nog groener worden? Denk dan eens aan zonnepanelen. Hiermee draag je niet alleen bij aan het milieu, maar je bespaart ook nog eens jaarlijks op je energierekening. Jaarlijks besparen gezinnen met zonnepanelen in Steenwijk namelijk €1140,- dit komt door het aantal zonuren wat dit jaar ongeveer 1050 was. Dus twijfel niet en begin vandaag nog met besparen.  

Onze filosofie is wellicht de uwe: We willen de aarde een stuk groener maken én besparen op de energielasten. Kortom: laat de zon niet voor niets opgaan! 

Waarom zonnepanelen van Free Sun Solar? 

Free Sun Solar is al ruim 5 jaar expert op het gebied van de advisering, levering en montage van zonne-energie systemen. Vanuit Workum leveren en monteren wij zonnesystemen van A-kwaliteit. 

Free Sun Solar is een bedrijf alleen gefocust op zonnesystemen. We kunnen ook met trots zeggen dat wij specialisten zijn in deze branche. Free Sun Solar levert u : 

  • De levering van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen en omvormers. 
  • Maatwerk advies aan huis en eventueel advies op afstand. 
  • Advisering over het hoogst mogelijke rendement in uw situatie. 
  • Montage door ervaren, vakkundige monteurs. 
  • Uitstekende service en garantievoorwaarden. 

Free Sun Solar biedt maatwerk advies, afgestemd op uw situatie en verbruik. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze adviseurs: 

Reken uw rendement uit

Benieuwd wat uw rendement is of hoeveel geld u kunt besparen op uw energierekening?
Reken het hieronder uit doormiddel van onze zonnepanelen calculator.

Uw gegevens:

Orientatie:

Jaarlijks verbruik: KWh

Shaduw:

Uw voordelen op een rij:

Aanbevolen aantal panelen:
-
Besparing per jaar:
-
Terugverdientijd (BTW niet meegenomen in berekening):
-

Vraag vrijblijvend een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hierin staat de uitkomst van de zonnepanelencalculator.

MEER ZONNEPANELEN IN NOORD-NEDERLAND:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram