Free Sun Solar logo
InstallQ aantoonbaar beter
CONTACT 
Betrouwbaar besparingsadvies
Gratis inspectie
Heldere offerte
Snelle levering en installatie
Solide garanties

Zonnepanelen Leek

Opzoek naar zonnepanelen in Leek? Dit kan doormiddel van Free Sun Solar. Free Sun Solar is het bedrijf voor uw zonnepanelen in Noord-Nederland. Emmen wordt steeds duurzamer en steeds meer inwoners van Leek kiezen ervoor om zonnepanelen aan te schaffen. Wij staan te popelen om uw dak ook te voorzien van zonnepanelen. Per jaar worden er gemiddeld 1000 uur aan zonuren gemeten in de gemeente, genoeg reden om te beginnen met het opwekken van je eigen zonne-energie! Free Sun Solar is gevestigd in Workum in de provincie Friesland en ons team van ervaren medewerkers komen de zonnepanelen zelf bij u installeren. Het proces van het installeren van zonnepanelen in Leek gaat in drie stappen:  

  1. Opname bij de klant  

Op afspraak komen we eerst langs om een goede opname te doen. Voor ons geld een locatiebezoek als voorwaarde voor een eerlijke offerte  

  1. Offerte maken 

Na de opname stellen we ter plaatse een offerte op. Daarbij gaan we uit van de materialen die op dat moment de beste prijs/kwaliteitsverhouding garanderen.   

  1. Zonnepanelen installeren  

Na acceptatie van de offerte maken we een afspraak om de zonnepanelen te plaatsen. We voeren de installatie en plaatsing zo snel mogelijk na de opdracht uit.  

Bij Free Sun Solar hebben we ruime ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en –systemen. We doen alles zelf, met erkende, lokale monteurs. We werken snel en zorgvuldig, houden ons aan de afspraken, en hanteren heldere garantievoorwaarden, zonder kleine lettertjes. Voor je het weet, profiteer je van gratis zonne-energie! 

Waarom zonnepanelen van Free Sun Solar?  

Free Sun Solar is al ruim 5 jaar expert op het gebied van de advisering, levering en montage van zonne-energie systemen. Vanuit Workum leveren en monteren wij zonnesystemen van A-kwaliteit. 

Free Sun Solar is een bedrijf alleen gefocust op zonnesystemen. We kunnen ook met trots zeggen dat wij specialisten zijn in deze branche. Free Sun Solar levert u: 

  • De levering van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen en omvormers. 
  • Maatwerk advies aan huis en eventueel advies op afstand. 
  • Advisering over het hoogst mogelijke rendement in uw situatie. 
  • Montage door ervaren, vakkundige monteurs. 
  • Uitstekende service en garantievoorwaarden. 

Free Sun Solar biedt maatwerk advies, afgestemd op uw situatie en verbruik. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze adviseurs: 

Reken uw rendement uit

Benieuwd wat uw rendement is of hoeveel geld u kunt besparen op uw energierekening?
Reken het hieronder uit doormiddel van onze zonnepanelen calculator.

Uw gegevens:

Orientatie:

Jaarlijks verbruik: KWh

Shaduw:

Uw voordelen op een rij:

Aanbevolen aantal panelen:
-
Besparing per jaar:
-
Terugverdientijd (BTW niet meegenomen in berekening):
-

Vraag vrijblijvend een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hierin staat de uitkomst van de zonnepanelencalculator.

MEER ZONNEPANELEN IN NOORD-NEDERLAND:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram