Free Sun Solar logo
InstallQ aantoonbaar beter
CONTACT 
Betrouwbaar besparingsadvies
Gratis inspectie
Heldere offerte
Snelle levering en installatie
Solide garanties

Over ons

Familie de Jong draagt zorg voor zonnepanelen in Friesland en wijde omgeving

Zie je zonnepanelen in Friesland? Dikke kans dat ze geplaatst zijn door een van de lokale installateurs van Free Sun Solar, de onderneming van familie De Jong uit Workum. Aan de plaatsing gaan altijd een huisbezoek en een persoonlijk maatadvies vooraf. Een eerlijk en nuchter energieadvies. Daar zijn we Friezen voor. Maar we kijken natuurlijk verder dan Friesland. Ook als je zonnepanelen op daken in Groningen of op een rieten dak in Drenthe ziet, is de kans groot dat wij ze mochten plaatsen.

‘Heel Nederland verduurzaamt’

Tien jaar geleden besloot Jan de Jong, die eerder als ondernemer een eigen tegelbedrijf met showroom runde, tot de oprichting van Free Sun Solar in Workum. Jan, oorspronkelijk opgeleid tot elektricien, zag dat de markt voor zonnepanelen in Friesland groeide. Heel Nederland ging verduurzamen, het noorden bleef niet achter. De behoefte aan een eerlijk advies, zonder poespas, en een persoonlijke aanpak was volgens hem groot. Hij kreeg gelijk. De eerlijke en degelijke benadering van Free Sun Solar sloeg aan.

Meer dan 17.000 zonnepanelen in Noord-Nederland

De onderneming groeide snel, niet alleen met zonnepanelen in Friesland maar ook in Groningen en Drenthe en in de kop van Noord-Holland en Overijssel. In tien jaar plaatste Free Sun Solar meer dan 17.000 zonnepanelen in Noord-Nederland. Jan de Jong wist de hele familie te enthousiasmeren voor het zonnepanelen-avontuur. Zijn vrouw, Anita, werkt sinds de oprichting hard mee. Twee zoons, Niels en Dennis, leerden het vak en draaien intussen ook volledig mee. Free Sun Solar is een echt familiebedrijf. Waar de gesprekken tijdens verjaardagen over gaan kun je wel raden.

Jan de Jong: “Het verschil met alle andere aanbieders is dat wij onze klanten van a tot z ontzorgen. We doen alles zelf en zitten er bovenop.’

“Veel inwoners van Noord-Nederland willen investeren in zonnepanelen, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Er zijn een heleboel aanbieders die letterlijk met panelen schuiven, maar als het op werkelijk plaatsen en goede service aankomt niet thuis geven. Wij doen het anders. Het unieke van ons familiebedrijf is dat je weet met wie je spreekt en dat we onze klanten van a tot z ontzorgen. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot de service na oplevering, we doen alles zelf en zitten er bovenop. Klanten vertellen ons achteraf vaak wat ze met hun zonnepanelen besparen en hoe blij ze daarmee zijn. Dan denk ik: daar doen we het voor!”

Maak een afspraak voor een persoonlijk energie-advies

Voor zonnepanelen in Friesland, Groningen en Drenthe moet je bij Free Sun Solar in Workum zijn. Zit je in de kop van Noord-Holland of Overijssel? Ook dan komen we met plezier langs en hebben we ervaren lokale monteurs beschikbaar.

Meer weten? Bel Anita, Jan of Dennis of gebruik het contactformulier.

Free Sun Solar – de logische keus

 

  • Alles in één hand: van advies tot installatie
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Eerlijke offerte en concurrerende prijzen
  • Inzicht in rendement en terugverdientijd
  • Snelle levering en installatie
  • Duurzame producten met solide garantie
  • Snelle btw-teruggave, zonder rompslomp
  • Uitstekende service, altijd aanspreekbaar

 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram