Free Sun Solar logo
InstallQ aantoonbaar beter
CONTACT 
Betrouwbaar besparingsadvies
Gratis inspectie
Heldere offerte
Snelle levering en installatie
Solide garanties

Wacht niet langer, laat zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen plaatsen? Samen zetten we de juiste stappen.

Zonnepanelen plaatsen levert je veel voordeel op. Je spaart direct op je energierekening en bouwt mee aan een duurzame toekomst. Goed te weten, nu de energiekosten blijven stijgen en zorgen om het klimaat toenemen. Maar hoe werkt het plaatsen van zonnepanelen? Is elk dak geschikt? Laat je adviseren door Free Sun Solar. Dan zetten we samen de juiste stappen.

Zonnepanelen plaatsen is maatwerk

In principe kun je zonnepanelen plaatsen op ieder dak dat niet op het noorden is gericht. Ideaal is plaatsing van zonnepanelen op het zuiden. Dat levert de hoogste opbrengst op. Ook kun je zonnepanelen plaatsen op het oosten of westen, of allebei. De energieopbrengst is dan zo’n 10% lager, maar nog steeds genoeg om je investering snel terug te verdienen. Alle soorten daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Schuine daken met dakpannen of leien, platte daken met bitumen of Epdm. Ook plaatsing op boerderijen en bedrijven met dakpannen en/of damwandbeplating is mogelijk.

Let op! Heb je een (agrarisch) bedrijf? Dan is het interessant om het verwijderen van asbest te combineren met het plaatsen van zonnepanelen. Hiermee vergroot je de kans op een vorm van zonnepanelen-subsidie. Zie www.rvo.nl.

In 3 stappen zonnepanelen plaatsen

1: Opname bij de klant

Op afspraak komen we eerst langs om een goede opname te doen. Zo kom je als klant later niet voor verrassingen. Voor ons geldt een locatiebezoek als voorwaarde voor een eerlijke offerte. Bovendien heb je dan meteen een indruk van wie we zijn en hoe we werken. Aan ons locatiebezoek en de bijbehorende analyse zijn geen kosten verbonden. We komen vrijblijvend langs in heel Friesland, Drenthe en Groningen.

2: Offerte maken

Na de opname ter plaatse stellen we een offerte op. Daarbij gaan we uit van de materialen die op dat moment de beste kwaliteit/prijsverhouding garanderen. We werken met Nederlandse en Duitse leveranciers die de geselecteerde materialen en producten direct op voorraad hebben. De kleur van het paneel heb je als klant bij de opname uitgezocht. Je kunt kiezen uit een Poly (blauw paneel) of Mono (all black paneel). Leveranciers waar we veel mee werken zijn: Libra energie, Viessmann, SegenSolar, ESTG, Van der Valk Solar Systems en Esdec.

Bij de opname kijken we ook naar de route van de kabel door de woning. Hier vinden we altijd een passende oplossing voor, zonder hak- of breekwerk. Kabels van zonnepanelen wegwerken? Laat dat maar aan onze installateurs over.

3: Zonnepanelen plaatsen

Na acceptatie van de offerte maken we een afspraak om de zonnepanelen te plaatsen. We voeren de plaatsing en installatie zo snel mogelijk na de opdracht uit, meestal binnen twee weken. Na de installatie voeren we een kwaliteitscheck uit en regelen we de ‘zonnepanelen-subsidie’ in de vorm van de btw-teruggave.

Bij Free Sun Solar hebben we ruime ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en –systemen. We doen alles zelf, met erkende, lokale monteurs. We werken snel en zorgvuldig, houden ons aan de afspraken, en hanteren heldere garantievoorwaarden, zonder kleine lettertjes. Voor je het weet, profiteer je van gratis zonne-energie!

Zonnepanelen Makkum

Free Sun Solar – de logische keus

 

  • Alles in één hand: van advies tot installatie
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Eerlijke offerte en concurrerende prijzen
  • Inzicht in rendement en terugverdientijd
  • Snelle levering en installatie
  • Duurzame producten met solide garantie
  • Snelle btw-teruggave, zonder rompslomp
  • Uitstekende service, altijd aanspreekbaar

 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram