Free Sun Solar logo
InstallQ aantoonbaar beter
CONTACT 
Betrouwbaar besparingsadvies
Gratis inspectie
Heldere offerte
Snelle levering en installatie
Solide garanties

Zonnepanelen kopen? Er is altijd een financiering die past!

Een betrouwbare offerte is de beste basis voor de financiering van je zonnepanelen

Zonnepanelen kopen en laten installeren is in de toekomst investeren. Dan bedoelen we een duurzame toekomst, maar ook een toekomst waarin je flink op je energierekening bespaart. Geen overbodige luxe, want de energietarieven blijven stijgen.

Wat levert investeren in zonnepanelen op?

Gratis duurzame stroom, direct een lagere energierekening en een schonere wereld voor de komende generaties. Dat is wat zonnepanelen kopen en laten plaatsen direct oplevert. Daar hoef je geen ingewikkelde rekensom op los te laten. Naast deze opbrengst in natura, het rendement op je investering, verdien je je investering ook letterlijk terug. Dat doe je met het geld dat je maandelijks op je energierekening bespaart.

Terugverdientijd zonnepanelen

Deze terugverdientijd verschilt van geval tot geval. De consumentenbond gaat uit van zes à zeven jaar. Stijgen de energieprijzen intussen – en dat doen ze – dan gaat het sneller. Na de terugverdientijd heb je letterlijk gratis elektriciteit. Voor heel veel jaren, want de levensduur van kwaliteitspanelen is lang. Op onze All Black krijg je zelfs 25 jaar productgarantie? Dat is het voordeel van Duitse degelijkheid. We komen graag langs om de zonnepanelen-terugverdientijd te berekenen. Het is een vast onderdeel van onze offerte.

Zonnepanelen kopen en financieren

Met onze offerte, gebaseerd op de beste prijs/kwaliteitverhouding en concurrerende prijzen, weet je precies waar je aan toe bent. En als je weet wat iets kost, kun je plannen maken voor de financiering. Er zijn veel gunstige mogelijkheden.

Zonnepanelen kopen met eigen geld

De meest voordelige manier is zonnepanelen kopen met eigen (spaar)geld. Op de bank levert je geld weinig rente op. Zit je geld eenmaal in zonnepanelen dan heb je daar direct rendement van in de vorm van een fikse besparing op je energierekening. Financiering met eigen geld zorgt ook voor een zo kort mogelijke terugverdientijd.

Energiebesparingsleningen en duurzaamheidsleningen

Heb je geen of onvoldoende eigen (spaar)geld? Geen man overboord. Met de huidige lage rentes is geld lenen niet duur. Omdat de overheid graag ziet dat we massaal investeren in zonnepanelen en andere verduurzamingsregelingen, bestaan er veel speciale leenvormen met extra gunstige rentes en voorwaarden. Zo kan iedereen zonnepanelen kopen en laten plaatsen.

Zonnepanelen financieren via je hypotheek

Sta je op het punt om een nieuw of ander huis te kopen? Dan is dit hét moment om na te denken over een investering in zonnepanelen. Bij het afsluiten van je hypotheek leen je makkelijk en tegen gunstige voorwaarden extra geld voor energiebesparende maatregelen. Zo smeer je de lening over een lange periode uit en heb je meteen het voordeel van lage energiekosten. Bovendien neemt de waarde van je huis direct toe.

Teruggave btw als zonnepanelen-subsidie

Het laten plaatsen van zonnepanelen is zo populair en de directe voordelen van zonne-energie zijn zo groot, dat de overheid gestopt is met het verlenen van speciale subsidies op de aanschaf van zonnepanelen. Er bestaat wel een voordelige, indirecte ‘zonnepanelen-subsidie’ in de vorm van btw-teruggave. Na de installatie van je zonnepanelen handelen wij die btw-teruggave op zonnepanelen snel en correct voor je af. Ook dat is het voordeel van kiezen voor de zonnepanelen-installateur die alles zelf doet!

 • Wat zijn de mogelijkheden voor mijn woning?
 • Hoeveel zonnepanelen heb ik minimaal nodig voor maximaal voordeel?
 • Wat voor investering kost me dat?
 • Hoe snel verdien ik mijn investering terug?
 • Wat is de meest gunstige financiering van zonnepanelen?

Wil je snel antwoord op je vragen? We komen graag langs voor een persoonlijk advies en een concurrerende offerte op maat. En de levering en installatie doen we zelf!

Free Sun Solar – de logische keus

 

 • Alles in één hand: van advies tot installatie
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Eerlijke offerte en concurrerende prijzen
 • Inzicht in rendement en terugverdientijd
 • Snelle levering en installatie
 • Duurzame producten met solide garantie
 • Snelle btw-teruggave, zonder rompslomp
 • Uitstekende service, altijd aanspreekbaar

 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram